Locaties David Zinn

Kunstenaars op locatie

David Zinn uit de Verenigde Staten tekent van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september bij Grensloos Kunst Verkennen. In de openbare ruimte van IJhorst en de Wijk, op muren, stoepen en tegels maakt hij fantasievolle tekeningen.
Samen met Jette Klijnsma, Commisaris van de Koning in Drenthe, verrichtte hij op het schoolplein de openingshandeling van de kunstroute.
Op het kaartje staat met rode stippen aangegeven waar u tekeningen van David kunt zien, die hij de afgelopen dagen maakte: in de Broeksteeg ( tussen locatie 1 en 2), op een molensteen naast de Wieker Meule, beide in de Wijk, op een muurtje bij café restaurant Vos ( tussen locatie 15 en 16) en op een boom in de Vleddersweg ( zandpad tussen locatie 18 en 19) beide in IJhorst. Veel kijkplezier! Zijn laatste tekening heeft hij gemaakt bij het atelier aan de Dorpsstraat nr. 110 (tussen locatie 2 en 3)

Kunstenaar Irma Frijlink is in principe elke dag aanwezig op locatie 24, Molenstraat 19 in de Wijk. Zij vertelt graag over hoe zij tekent met de naaimachine en over de verhalen achter haar werk.

Wies Noest, locatie 22, Dorpsstraat 5 in de Wijk, is regelmatig aanwezig gedurende de hele periode van de Kunstroute

Lenneke Saraber is aanwezig op locatie 1, H. Tillemaweg 65 in de Wijk, op zaterdag 14 september van 11 – 17 uur en zondag 15 september van 15 – 17 uur.

Janneke Hogerheijde is aanwezig op locatie 11 op donderdag 29 augustus vanaf 15.00 uur, zaterdag 31 augustus vanaf 14.00 uur, zaterdag 7 september vanaf 14.00 uur.

Arne Brink is op zaterdag 7 september en zondag 8 september in de middag enkele uren aanwezig op locatie 26, in de achterste zaal van de bibliotheek

Lotje de Lussanet is vrijdag 13 en zaterdag 14 september aanwezig op locatie 19, de blokhut aan de Heerenweg 18 in IJhorst.

Anke Teunissen en Jessie van Vreden vertonen op vrijdag 6 tot en met zondag 8 september hun twee Virtual Reality documentaires over Egbert en over Fred. Reserveren via de website bij The Last Chair.