Krikor Momdjian ‘Transcultural Relations VII’

Welke kunst is te zien

Tijdens de editie 2024 van Grensloos Kunst Verkennen kunt u genieten van het werk van maar liefst 26 internationaal, landelijk en regionaal bekende, professionele kunstenaars. Hun werk is te zien op 27 binnen- en buitenlocaties in en om de dorpen de Wijk en IJhorst én in het tussenliggende Reestdal.
Deze gerenommeerde kunstenaars vertegenwoordigen een grote diversiteit aan disciplines, bedoelingen en materiaalgebruik. Vijf kunstenaars hebben een werk speciaal in opdracht van Grensloos Kunst Verkennen gemaakt. Drie geplaatst zijn in het Reestdal, twee zijn te zien op een binnenlocatie. En een aantal kunstenaars heeft zich laten inspireren door het thema voor deze editie: ‘Meanderen’.
Grensloos Kunst Verkennen 2024 beperkt zich niet tot beeldende kunst alleen. In deze editie is er de combinatie met taal: streektaal, geschreven taal, gesproken taal, gedichten. Tevens is er een Haiku-wedstrijd georganiseerd. Zie voor meer informatie Taal 2024.
Meer informatie over de kunstwerken of de werkwijze van de kunstenaar kan gevonden worden door de QR-code te scannen, die in de catalogus staat. Sommige kunstwerken zijn te koop. Als dat zo is, dan ligt er een prijslijst op de locatie.